Adriaansens Advies
Specialismen

 

Aanbestedingen
Adriaansens Advies heeft grote expertise en ervaring opgebouwd op het gebied van het opstellen van aanbestedingen, inventarisaties en haalbaarheidsstudies. Denkt u expertise te missen, om succesvol op aanbestedingen te kunnen inschrijven en daarbij uw inschrijving niet volledig af te kunnen stemmen op de wensen van de aanbestedende dienst, dan helpen wij u met het inschrijven. Ondoorzichtige procedures maken wij transparant.

 
Adriaansens Advies kan een volledig inschrijvingsdocument voor u verzorgen of u professioneel assisteren bij enkel(e) deelprojecten, zoals bijvoorbeeld het opstellen van het request for information (RFI) of een request for proposal (RFP).

 

Vanzelfsprekend dragen wij onze aanbestedingskennis aan uw organisatie over. Onze ervaring wordt dan ook volledig benut om het resultaat van uw opdrachten te optimaliseren.

Marketing, media en sales
Naast de expertise op het gebied van aanbestedingen heeft  Adriaansens Advies ruime ervaring in marketing, media en sales. Deze ervaring wordt o.a. bij het succesvol inschrijven op aanbestedingen aangewend, om uw bedrijf te onderscheiden, ten opzichte van andere bedrijven.

 

Positionering van producten en diensten, het opstellen van marketing- en salesplannen, communicatie, consumer- / trade sales promotions, optimalisatie van reclame-exploitatie, mediaplanning en het inzetten van print,- online en Out of Home reclameobjecten in de openbare ruimte zijn slechts een aantal segmenten, waarin wij u, zowel kwalitatief als kwantitatief, kunnen adviseren.


Wij bieden één aanspreekpunt voor al uw aanbestedingsvraagstukken, marketing-, media- en salesactiviteiten, met de focus op het door u gewenste resultaat, omdat de wereld en het creëren van marktkansen nu eenmaal continue aan verandering onderhevig zijn.
Adriaansens Advies zorgt ervoor, dat organisaties resultaatgerichter en slagvaardiger kunnen handelen.

 

Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en voordelen voor uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 
 
     

© Copyright Information All Rights Reserved.